ABOUT HANNA G

Hanna Göthberg är en 20årig glädjespridare som är bosatt i Växjö. Hon brinner för företagande mode, inredning och älskar att inspirera sina läsare genom egenskrivna texter och outfits. Det är viktigt att kunna påverka andra på ett positivt sett menar hon.

Hon har bloggat sedan hon var 14 år gammal och har funnit på bloggportaler som Devote och GlossFashion. Under 2014 jobbade hon även med bland annat som Social Media Manager på GlossFashion. Syftet med bloggen är att kunna inspirera andra till att leva ett mer positivt liv, få utlopp för sin kreativitet och dela med sig av sin kärlek för musik, mode och inredning.

Hanna jobbar som ansvarig för Skola på Fortnox, hennes arbetsuppgift är att sälja in ekonomiprogrammen till elever, lärare & UF-företag. Hon föreläser även 3-4 gånger varje vecka för skolor runt om i hela Sverige. När hon inte jobbar på Fortnox så ägnar hon sig åt att jobba med sina Sociala Medier och bloggen. Dessutom jobbar hon med musik och släppte sommaren 2016 låten Vi lever nu.

Spotify: https://open.spotify.com/track/1ycPaAd2Q0zboiI0d5Qzjc
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=UKB7nEbj-p4
Akustisk version:
https://www.youtube.com/watch?v=Tfetev1JSTg

Vill du annonsera här? Eller vill du inleda ett samarbete? Eller kanske bara ställa en fråga? Tveka inte att skicka ett mail!

KONTAKT: HANNAGOTHBERGS@GMAIL.COM

INSTAGRAM: HANNAGOTHBERG

  • Åh tack snälla, kul att du vill följa ? Stor kram till dig!

  • Låter ju super kul och spännande ju?

  • Kul att du tycker det ? Ha en fin dag, KRAMIS!