ATT STARTA SIN SÖNDAG MED ENERGI

Den här söndagen har verkligen varit så bra. Jag har varit fylld med sån härlig energi hela dagen och jag vet att det beror på att jag startade min dag med dessa fina tjejer. Vi åt brunch, pratade om sommarens planer och mycket mer. Uppskattar verkligen att sitta i timmar och prata med inspirerande människor. Tack tjejer! I eftermiddag har jag varit hemma hos min familj och solat, ätit god mat och lekt med mina små kusiner. Känns så roligt att vi ska åka till Cypern nästa vecka hela familjen. Ska bli så härligt att umgås med dem och jag älskar att resa med barn. Efter visiten hemma åkte jag hem till mig och förberedde lite käk till veckan, hinner aldrig laga mat i veckorna tyvärr.. Sedan har jag haft picknick vid sjön tillsammans med Elin. Som slutade med att vi ska boka en resa, hur underbart? Nu ska jag jobba lite innan det är dags att sova. Tack livet för människor jag får träffa och saker jag får uppleva! Är så himla glad och tacksam för det just idag.