TACKSAM

Har haft en sån himla fin helg med mina vänner. Tacksam för att ni alla finns i min närhet. Blir tufft att lämna i september.

SUNDAY FUNDAY

Inlägg i samarbete med Ivyrevel

Topp från Ivyrevel. Missa inte min kod SOCIALBYHANNA20 som ger er 20%

Sköna härliga söndag. Idag sitter jag i solen hemma hos mamma och pappa. Känns konstigt att man flyttar hit om 2 veckor. Samtidigt väldigt skönt och mysigt att spendera sommaren här innan min flytt till USA.

Nu ska vi snart åka med mormor och fika på ett jättemysigt café på landet innan det blir grillkväll här hemma. Ha en fin söndag allihop!

SHOE LOVER

Inlägg i samarbete med Ivyrevel.

Alltså jag dör för dessa skor, hur fina? Kommer användas flitigt i sommar på diverse fester. Perfekt när man inte orkar springa runt i klackar. SOCIALBYHANNA20 ger er 20% hos Ivyrevel.

Annars då? Livet rullar på i ett himla tempo. Hinner knappt med själv. Men hur underbart är det inte? Snart kommer jag LA. Gör dig redo för mig.

MIN HELG I BILDER

Vet ni vad? Jag är så glad och tacksam för att jag blir sämre och sämre på att knäppa bilder. Jag har blivit så bra på att faktiskt njuta av stunder och saker jag får uppleva att det inte längre spelar någon roll om stunderna finns förevigade i mitt kameraalbum eller inte. Det blir ju lite tråkigt då jag inte har riktigt lika mycket material till bloggen men ack så mycket mer värdefullt. I helgen knäppte jag iallafall några bilder som jag tänkte visa er här. Hoppas ni gillar <3

Spenderade en av dagarna tillsammans med mina söta kusiner Elliot och Elvira. Jag var barnvakt tillsammans med min bror. Vi åt pizza, besökte en lekplats, fikade i solen och lekte en himla massa. Och när Elliot sa ”Hanna, jag älskar dig” smälte hela jag. De är det bästa jag vet. Skulle göra allt för dem!

Har också hunnit med lite häng i min lilla studio och så sov jag över hemma hos min familj i mitt gamla rum. Så himla mysigt att få spendera lite kvalitetstid där.

Bjöd hem Jonna på brunch och vi flyttade till och med ut på balkongen och satt där och käkade. Det var riktigt varmt så vi njöt verkligen i solen. Ge mig vår nu!

Sedan har jag jobbat en massor. Det är skönt att vara ledig från ett jobb ibland för då har jag bara två kvar… Jobbar ju alltid från att jag stiger upp till att jag går och lägger mig, är så van vid det nu att det har blivit en livsstil. Men jag älskar det! Så kul att driva eget företag! Sedan har jag ätit påskfrukost hos mormor, lika mysigt som alltid.

Tack alla inblandade för en fin helg <3