MIN HELG I BILDER

Vet ni vad? Jag är så glad och tacksam för att jag blir sämre och sämre på att knäppa bilder. Jag har blivit så bra på att faktiskt njuta av stunder och saker jag får uppleva att det inte längre spelar någon roll om stunderna finns förevigade i mitt kameraalbum eller inte. Det blir ju lite tråkigt då jag inte har riktigt lika mycket material till bloggen men ack så mycket mer värdefullt. I helgen knäppte jag iallafall några bilder som jag tänkte visa er här. Hoppas ni gillar <3

Spenderade en av dagarna tillsammans med mina söta kusiner Elliot och Elvira. Jag var barnvakt tillsammans med min bror. Vi åt pizza, besökte en lekplats, fikade i solen och lekte en himla massa. Och när Elliot sa ”Hanna, jag älskar dig” smälte hela jag. De är det bästa jag vet. Skulle göra allt för dem!

Har också hunnit med lite häng i min lilla studio och så sov jag över hemma hos min familj i mitt gamla rum. Så himla mysigt att få spendera lite kvalitetstid där.

Bjöd hem Jonna på brunch och vi flyttade till och med ut på balkongen och satt där och käkade. Det var riktigt varmt så vi njöt verkligen i solen. Ge mig vår nu!

Sedan har jag jobbat en massor. Det är skönt att vara ledig från ett jobb ibland för då har jag bara två kvar… Jobbar ju alltid från att jag stiger upp till att jag går och lägger mig, är så van vid det nu att det har blivit en livsstil. Men jag älskar det! Så kul att driva eget företag! Sedan har jag ätit påskfrukost hos mormor, lika mysigt som alltid.

Tack alla inblandade för en fin helg <3

NEW SONGS

Hej finisar. Hoppas ni har en fin kväll! Jag sitter här och försöker knåpa ihop en text till en kommande låt. Har så mycket inspiration och tankar men ändå är det svårt att få ner det på papper. Får nog ge det några dagar. Vill ju skriva om ämnen som berör och betyder. Inte bara skriva för att, viktigt för mig att behålla det äkta genom allt jag gör. Nu lägger jag papper och penna åt sidan och förbereder lite middag – Amanda kommer förbi och käkat halloumitacos. Längtar!!!! XX

MINA SENASTE DAGAR

LÖRDAG // I lördags kväll käkade jag lite chark, kollade på mello och……

LÖRDAG // ……Skrev på en av mina nya låtar. Så spännande detta!

SÖNDAG // Det bästa jag vet på helgerna är att dricka kaffe och ligga kvar i sängen, svara på lite mail och lyssna på poddar. Så himla mysigt!

MÅNDAG // Fullt ös med jobb hela veckan, så kul saker på gång på jobbet. Älskar detta!

TISDAG // Pizza och jobb från soffan heeela kvällen.

SÖNDAG // Skrev på min krönika om att jaga sin anledning och inte låta applåderna forma en. Har ni läst den?

SÖNDAG // Lunch för farfar som fyller 80 <3

Lite highlights från mina senaste dagar. Har ni en fin vecka? Vad hittar ni på om dagarna?

SUNDAY LOOK

I söndags var det födelsedagslunch för min fina farfar som fyller 80 år. Så himla mysigt! Klädde mig i fin blus från H&M och kjol från Zara.

JAGA DIN ANLEDNING, INTE DIN APPLÅD

Under hela mitt 22-åriga liv har jag jagat applåder. 

Jag har tillåtit applåderna att forma mig, betygsätta mina insatser och avgöra hur bra jag är. Efter redovisningarna i skolan, målen jag allt för sällan lyckades göra i fotbollsmatcherna, efter sångerna jag skulle sjunga på skolavslutningarna och när jag snabbast kunde dricka upp min öl innan en hemmafest på gymnasiet. Jag har tillåtit, accepterat och lutat mig tillbaka när applåderna sakta men säkert format den jag är och den jag trodde att jag ville vara. Min största utmaning blev att bevisa för dem som aldrig applåderat att de har haft fel. Jag skulle allt visa dem att jag också kan, att jag också kan lyckas. För lyckas har ju alltid varit att hamna högst upp på prispallen och låta applåderna flöda. Trodde jag.

Vi lägger upp selfies på Instagram i hoppet om att få fler likes än andra. Vi jagar kommentarer för att de bekräftar oss som människor. Vi stirrar oss blinda på den perfekta brunchen och jublar när vi är dem som får avnjuta den. Vi blir singlar och laddar ner tinderappen i hopp om att få applåder och bli bedömda för vårt utseende. Vi jagar och jagar och vi lägger vårt självförtroende, självkänsla och makten av att avgöra vilka vi är i händerna på de som applåderar för oss.

Men är det verkligen upp till andra att avgöra vem du är?

Är det inte upp till dig själv att välja vilken väg du vill gå och vem du vill vara? För det är när du hittar din anledning, ditt fokus och den du är som du slutar lyssna på applåderna. De kommer alltid finnas där men de kommer inte få avgöra vem du är. Din anledning är den du är, den som bygger dig och den som driver dig. Låt aldrig applåderna ta över. Låt aldrig ditt eget värde hamna i händerna på bekräftelsen som applåderna ger dig. För när du slutar jaga applåderna når du din framgång. Och då spelar det ingen roll hur många som sitter i publiken. För den enda applåden du ska njuta av är den du ger till dig själv. 

Läs fler av mina krönikor HÄR.