EN HELG FYLLD AV KÄRLEK

Både fredag och lördag tillbringade jag tillsammans med människor som jag älskar mer än allt annat på jorden. Oavsett om det var samtal, sms eller att vi sågs. De har varit härliga middagar med fina samtal och en massa kärlek i luften. Tack alla ni som förgyller mina dagar och ger mig så mycket kärlek. Ni vet precis vilka ni är. Ni ger mig energi till att fortsätta kämpa för min musik, inte för att bli något stort är målet utan för att målet är följande. Som jag beskrev under gårdagens middag: Jag vill stå på en scen framför människor och sjunga ut mina känslor så att jag är helt skakig. Sedan vill jag gå ner backstage och dricka en öl med människor som älskar musik lika mycket som jag, dela känslan av att stå på en scen tills man blir skakig av adrenalin och skratta åt dåliga skämt tills natt blir till dag. DET vill jag.