GÅRDAGENS SPELNING

Är det någonting som gör mig nervös som en galning och även övertaggad så är det spelningar. Ingen är någonsin den andra lik och man vet aldrig vad man kan förvänta sig för typ av publik. Min gamla rektor ringde mig för ett tag sedan och frågade om jag ville vara med och uppträda på deras student. Så det är vad jag gjorde igår! Precis innan studenterna sprang ut så körde jag mina låtar GRL PWR och Vi Lever Nu. Så himla roligt! Tillbringade sedan kvällen på två olika studenter och avslutade studentveckan för det här året. Hade student både i måndags och tisdags också så det har varit fullt ös den här veckan. Men det är ju så roligt att fira och dela glädjen med dem! Nu har jag lunch och ska käka lite innan jag ska fortsätta jobba med ett nytt projekt som jag håller på med. Ikväll blir det myskväll – har bestämt mig för att jag bara ska vara hemma helt själv en kväll i veckan och koppla bort jobb. Jag är ju aldrig hemma mer än när jag ska sova eller byta outfits haha.. Så kände att det var en bra idé att ha en lugn kväll i veckan. Kramis till er!