GLÖM INTE LYSSNA PÅ GRL PWR PÅ SPOTIFY

Fler bilder från min Releasefest hittar ni HÄR.

Äntligen fredag godingar! Är ni redo för helg? Den här helgen ska bli så skön, jag brukar alltid få lyssna på mig själv när jag kommit till en viss gräns och jobbat för hårt/haft mycket inplanerat. Nu är det dags igen och därför ska jag fly iväg lite i helgen. Håller på med en ny låt som jag vill skriva färdigt. Så kommer åka iväg, försöka stänga av telefonen och bara fokusera på den och att återhämta mig lite. Jag älskar när det är fullt ös men jag har insett vikten av att tänka på mig själv lite ibland också. Att ha ett heltidsjobb, jobba med musik, och driva företag fungerar oftast men ibland kör det ihop sig. Viktigast för mig i allt jag gör är att inte tappa bort mig själv. Därför är det viktigt att stänga av lite ibland. Jag tycker att fler borde göra det – även fast det är svårt.

Nu har GRL PWR 27 000 spelningar på Spotify. BLIR SÅ GLAD!!!! Tack för att ni lyssnar.