IDAG ÄR EN BRA DAG

Vet ni vad jag säger till mig själv varje morgon när mitt alarm ringer? Idag är en bra dag. Jag tror mycket på att om man tänker på rätt sätt och trycker bort all negativ energi så får man en gladare och härligare vardag. Det är så himla viktigt för mig att vara positiv. Både mot mig själv och mot alla i min omgivning. Kan jag göra något för att påverka någons dag positivt så gör jag det. Alla förtjänar att ha en härlig dag alltid och oavsett. Livet är för kort för dåliga dagar. Visst måste man ha dåliga dagar ibland, det är ju då man lär sig att uppskatta de bra dagarna. Men kan man minska de dåliga dagarna så tycker jag man ska göra det som krävs.

Så idag är en bra dag hörrni. Le mot någon, önska någon en bra dag, ge någon en komplimang eller skicka ett sms till någon du tycker om. Sprid positiv energi omkring dig så lovar jag att du får en massa tillbaka. För visst är det underbart att kunna göra någons dag lite bättre?