JAG ÄR EN POWERWOMAN

Jag hade tänkt att börja det här inlägget med att berätta för er att jag kommer ta en paus från bloggen. Enormt många och viktiga besult har cirkulerat i min hjärna under den senaste tiden. Vissa beslut gör det fortfarande. Jag kände att det var dags att säga hejdå till bloggen, gå vidare och fokusera på det jag verkligen behöver fokusera på. Jag påbörjade ett inlägg som tillslut hamnade i papperskorgen.

För jag är fan en powerwoman och jag ger inte upp såhär lätt.

Jag förstår egentligen inte varför det oftast är den enkla utvägen som känns som den rätta. Så är det inte i det flesta fall. Livet måste vara lite jobbigt. Man måste springa i motvind för att sedan kunna sänka farten och uppskatta vad man ser framför sig.

Så skulle jag ge upp nu? Aldrig i livet. Förlåt för min frånvaro här, men nu är jag tillbaka. Tillsammans är vi faktiskt starkare än någonsin. Nu kör vi hörni!

  • Klart du är!! Grym ju. Du har varit saknad här. Du vet vart du har mig. Pusssss ❤️❤️

  • Du är grym!

  • Fina du! ♥