LÄGENHET, SANTA MONICA OCH HOLLYWOODSKYLTEN

På stranden i Santa Monica. Det är så lyxigt att jag kan sätta mig på en buss i 50 minuter för att sedan få njuta av detta. Spenderade min söndag där tillsammans med mina härliga vänner. Så sjukt att jag bara känt dem i 2 veckor men att vi redan känns som en familj.

I fredags var vi påIKEA. Kändes som att komma hem. Kändes också konstigt att köpa saker till en lägenhet och enbart gå runt och leta efter det lägsta priset. Studentlivet haha. Också konstigt eftersom jag har alla mina saker till lägenheten hemma i Sverige. Men kändes onödigt att ta med dem hit för 6 månader. Well well, nu har jag iallafall en säng och en kaffekopp, känns som det viktigaste.. På vägen hem från IKEA stannade vi för att kolla på Hollywoodskylten.

Ännu en bild från Santa Monica. Hur fint är det inte? Kommer definitivt spendera alla mina söndagar där.  

Som jag nämnde så stannade vi för att se Hollywoodskylten. Eller rättare sagt, vår gulliga Uberchaufför frågade om han skulle stanna där eftersom vi ändå åkte förbi. Det säger väldigt mycket om människorna här – så trevliga och hjälpsamma. Skulle verkligen rekommendera alla som vill flytta utomlands att välja just Los Angeles, för här är alla hjälpsamma då de flesta vet hur det känns att vara ny här.

En av kvällarna förra veckan åkte vi till en konsert och lyssnade på Alice Murton, min nya favoritartist och stora inspiration!!! Har ni inte lyssnat på hennes musik så gör det NU.

Och som ni antagligen förstod när jag nämnde att jag har varit på IKEA så har jag alltså skaffat lägenhet. 20 minuters gång från skolan på en mysig gata. Här ska jag bo tillsammans med mina två roommates. En supermysig lägenhet och jag tror jag kommer trivas hur bra som helst. Har liksom Starbucks 2 minuter bort, vad mer kan man begära? Så till alla mina vänner – Facetimear ni med mig så kommer jag säkert sitta på den här trappan och prata med er. Min nya favoritplats.