LAST DAY WITH 25%

Godingar, idag är det sista dagen som rabattkoden HANNA är aktiv hos Desenio. Passa på att beställa snygga posters och tavelramar! Jag har hela lägenheten fylld med posters från Desenio och jag älskar dem. Det finns verkligen någon som passar alla. In och kika HÄR!

Lagade precis en jättegod middag som jag har ätit samtidigt som jag försökt få lite jobb gjort. Jag tycker det är så skönt att sitta i lugn och ro och jobba på kvällarna. Får så mycket gjort då! Har verkligen noll energi på morgonen men på kvällen kommer jag igång haha. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, det blir en superkul dag på jobbet imorgon så vill gärna vara utvilad. Helgen kommer bjuda på en massa mysiga tillställningar, passa på att vila upp mig för nästa helg blir inte så lugn. Ha en fin kväll och ta hand om er!