PUT A SMILE ON HER FACE

Ännu en fantastisk helg har passerat. Nu ligger jag nerbäddad i min soffa och kollar på Skam, ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Nästa vecka kommer avgöra väldigt mycket för min framtid och jag är så förväntansfull och nervös. Jag hoppas att det här kommer vara början på en ny och häftig resa för mig. Sedan är det ju studentvecka och det ska bli så himla roligt att fira alla! Det känns galet att det är 2 år sedan jag tog studenten. Det har hänt så mycket på de här två åren och jag har lärt mig så mycket av både misstag och framgång.

Helgen har bestått av festligheter och härliga människor. Jag har så himla bra människor omkring mig just nu, de ger mig så himla mycket kunskap, inspiration och energi. Vart har ni varit hela mitt liv????? Jag känner hur mycket jag växer efter varje gång jag umgåtts med er. Fan vad bra ni är.