What are you fighting for?

Vissa dagar känner jag ett stort behov av att skriva av mig, prata ut och sortera tankarna som ständigt flyger runt i min hjärna. Det händer ofta att jag pratar med mig själv i mitt huvud för att förstå. Varför tänker jag såhär? Vad kommer tankarna ifrån och hur ska jag sortera dem? Ibland låtsas jag att mina fingrar flyger längst med tangenterna och att jag skriver en text. Fast i mitt huvud.

Jag tror att många kan känna igen sig i mina tankar och funderingar. Det är egentligen den enda anledningen till att jag vill dela, berätta och skriva. För min del, då är tankarna i mitt huvud tillräckliga. Jag trivs med att ha dem där. Men det är ju så fantastiskt fint att kunna läsa och känna igen sig i någon annans tankar. Så varför ska jag låta bli att dela dem?

På något sätt så vill jag att det här ska bli min dagbok, på ett annat sätt vill jag låta bli. Jag är så enormt noga med att bevara min integritet. Men samtidigt vill jag vara en mer öppen människa. Förstår ni balansgången?

Jag tänker att för mig är det viktigt att lära mig att dela, berätta och förstå att det inte är något läskigt eller farligt med det. Det är ju mina ord och tankar. Ingen annan kan ta dem ifrån mig hur mycket jag än delar med mig av.

Jag har någon slags tro om att jag kan påverka. Alla. Kan. Påverka. Varför tar man inte sin möjlighet, skyldighet och sitt ansvar till att göra något åt det? Tänk om vi, tillsammans, kan få barnen som idag växer upp att känna sig mer trygga, accepterade och framförallt viktiga.

Jag tänkte att jag ska försöka dela mer här. Vi får se hur det går och om jag fortsätter. Men inget är ju någonsin skrivet i sten. Man kan ju alltid förändra, sudda ut och ångra sig.

Jag vet att jag alltid har något att kämpa för och det känns så himla lyxigt. Att bli en bättre människa, en starkare individ och att alltid jobba med min personliga utveckling. När jag tror att jag inte klarar av något så triggar det mig. När någon annan inte tror att jag klarar av något så triggar det mig ännu mer. Jag tror att jag lever för två saker 1. Att förändra. 2. Att utmanas.. Utgår man alltid från de två punkterna så tror jag man går långt. Men frågan är vad det är man vandrar mot? Vad är meningen med mitt liv och vad vill jag nå? Vet jag ens det? Kommer jag någonsin veta det?

Idag vet jag att jag vill gå mot normer, jag vill förändra synen på världen och jag vill utmana människor till att bli bättre. Jag vill påverka. Jag vill lyssna. Jag vill lära mig. Jag. vill. alltid. bli. bättre. Jag vill aldrig vara nöjd. Jag vill alltid uppskatta och uppskattas.

Jag vill bygga mitt imperium. Jag vill vara självständig. Jag vill göra det som jag inte vågar. Jag vill göra det som ingen annan vågar. Jag vill styra min tid. Jag vill styra mitt liv. Jag vill vara mitt bästa jag. Jag vill vara Hanna.